Onze aanpak
Stel dat u wordt doorverwezen door uw huisarts voor nader onderzoek aan uw hart. Wij doen dan alle benodigde onderzoeken achter elkaar, zodat we in één setting een analyse kunnen uitvoeren. Dat betreft anamnese (intakegesprek), lichamelijk onderzoek, ECG (hartfilm), laboratoriumonderzoek, echocardiografie (onderzoek van het hart met ultrageluid) en ergometrie (inspanningsonderzoek).

Duidelijkheid
Aansluitend worden de resultaten met de patiënt besproken en geven we u adviezen (waaronder met betrekking tot lifestyle). Indien nodig wordt gestart met medicijnen. Er wordt ook direct een brief gemaakt voor de huisarts met de resultaten en adviezen. Zoals aangegeven, vindt de afhandeling in één consult plaats. Het bespaart de patiënt bezoeken, tijd en zeker niet onbelangrijk de emotionele onrust.

Snelheid en kwaliteit
Door onze persoonlijke manier van werken kunnen wachttijden en doorlooptijden zoveel mogelijk worden beperkt. Voor interventie (dotteren) en hartchirurgie wordt samengewerkt met topklinische ziekenhuizen in Amsterdam. Ook hiervoor streven wij naar korte wachttijden en snelle doorlooptijden. Wij werken veel met bewegingsprojecten in samenwerking met fysiotherapeuten. Versteviging van de zorg in samenwerking met de huisarts van de patiënt is voor ons een belangrijk aandachtspunt.